Maatwerk voor iedereen

Bekijk alle projecten

Maatwerk voor iedereen

Bekijk alle projecten

Stucwerk buiten, veel verschillende afwerkingen

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het stucen, zowel binnen als buiten. Het laten stucen van uw buitenboel zorgt voor een mooie, strakke uitstraling. Ook de afwerking van het stucwerk kunnen wij voor u verzorgen. Bijvoorbeeld spachtelputz, schuurwerk, kaleien, of schilderen met silicaatverf (speciaal voor buiten).

Hoe gaat wij te werk?

Wij komen altijd eerst kijken naar de klus, om de omvang in kaart te brengen en de benodigde voorbereidingen. U krijgt dan van ons ook direct een prijs. Denkt u rustig na over wat we hebben besproken. Wilt u dan van onze diensten gebruik maken, spreken we een datum af om te beginnen en een schatting wanneer we klaar zijn met het stucen van uw muren en/of plafonds.

Met de juiste gereedschappen en de juiste stuc, gaan wij aan de slag om uw buitenboel er fantastisch uit te laten zien. Daarbij houden we natuurlijk rekening met delen van het huis of de tuin die afgeplakt moeten worden, om schoon te blijven.

Wanneer we klaar zijn geven we natuurlijk advies over het drogen van het stucwerk en de afwerking. Wilt u dat wij het ook afwerken? Dat kan natuurlijk! U kunt kiezen uit spachtelputz, betonlook, kaleien, schilderwerk of sausklaar opleveren.

Heeft u voor, tijdens of na onze werkzaamheden vragen, dan kan u altijd bellen: 06 55 87 74 66

Bekijk al onze projecten
Of neem contact op
Bekijk al onze projecten

Neem contact op