Maatwerk voor iedereen

Bekijk alle projecten

Maatwerk voor iedereen

Bekijk alle projecten

Binnen stucwerk, flexibel maatwerk van kwaliteit

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het stucen van muren en plafonds. Het laten stucen van uw wanden en plafonds zorgt ervoor dat uw huis een mooie, gladde uitstraling krijgt. Ook de afwerking van het stucwerk kunnen wij voor u verzorgen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen altijd eerst kijken naar de klus, om de omvang in kaart te brengen en de benodigde voorbereidingen. U krijgt dan van ons direct een prijs. Denkt u rustig na over wat we hebben besproken. Wilt u van onze diensten gebruik maken, dan spreken we een datum af om te beginnen en een schatting wanneer we klaar zijn met het stucen.

Met de juiste gereedschappen en de juiste stuc, gaan wij aan de slag om uw muren en/of plafonds er fantastisch uit te laten zien. Hoeken werken wij indien gewenst net af met de zogeheten stucstop profielen. En tijdens het werken houden we natuurlijk rekening met delen van het huis die afgeplakt moeten worden, om schoon te blijven.

Wanneer we klaar zijn, geven we advies over het drogen van het stucwerk en de afwerking. Wilt u dat wij het ook afwerken? Dat kan! U kunt kiezen uit behang of sausklaar maken, schilderen of een betonlook. Ook spachtelputz behoort tot onze mogelijkheden.

Heeft u voor, tijdens of na onze werkzaamheden vragen, dan kan u altijd bellen naar: 06 55 87 74 66.

Bekijk alle projecten
Of neem contact op
Bekijk alle projecten

Neem contact op