Maatwerk voor iedereen

Bekijk alle projecten

Maatwerk voor iedereen

Bekijk alle projecten

Spachtelputz, in alle mogelijke kleuren

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van spachtelputz binnen- en buitenshuis. Spachtelputz brengt veel voordelen met zich mee: het is namelijk wat meer stoot- en schrobvast dan schilderwerk, heeft een lange levensduur en is ook nog eens heel betaalbaar.

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen eerst kijken bij u op locatie, om de omvang in kaart te brengen en de benodigde voorbereidingen. We hebben dan een kleurenwaaier bij ons, zodat u in uw eigen huis de juiste kleur kunt uitkiezen. Spachtelputz is bijna in elke gewenste kleur mogelijk. We bespreken de grootte van de korrel die u wenst en u krijgt van ons direct een prijs.

Denkt u rustig na over wat we hebben besproken. Wilt u dan van onze diensten gebruik maken, spreken we een datum af om te beginnen en een schatting wanneer we klaar zijn met het stuccen van uw muren en/of plafonds.

Met de juiste gereedschappen gaan wij aan de slag om uw muren en/of plafonds er fantastisch uit te laten zien. Daarbij houden we natuurlijk rekening met delen van het huis die afgeplakt moeten worden, om schoon te blijven.

Heeft u voor, tijdens of na onze werkzaamheden vragen, dan kan u altijd bellen: 06 55 87 74 66

Bekijk alle projecten
Of neem contact op
Bekijk alle projecten

Neem contact op