Stucwerk binnen

Laat uw muren en plafonds binnen stucen voor een mooie, strakke afwerking van uw huis. Stucadoorsbedrijf Heesakkers heeft ervaring met het binnen stucen van nieuwbouw en bestaande bouw. Wij zorgen ervoor dat u zo weer weer mooie, gladde muren heeft.

Lees meer

Spachtelputz

Laat uw muren afwerken met de stoot- en schrobvaste spachtelputz afwerking. Spachtelputz is een sierpleister geschikt voor muren en plafonds en zorgt ervoor dat een korrelstructuur zichtbaar wordt. U kiest de kleur en korrelgrootte zelf uit, en wij brengen deze vakkundig voor u aan.

Lees meer

Lijstwerk

Met lijstwerk zorgt u voor een mooie afwerking tussen de muren en plafonds. Bij Stucadoorsbedrijf Heesakkers brengen wij de platte of holle lijsten op traditionele wijze aan. Wij hebben jarenlange ervaring met deze ambachtelijke afwerking van uw huis.

Lees meer

Stucwerk buiten

Laat de buitenmuren van uw huis, garage of in uw tuin mooi afwerken door Stucadoorsbedrijf Heesakkers. Wij hebben jarenlange ervaring met stuccen en spachtelputz voor buiten, kaleien, betonlook en schilderen met silicaatverf. Zo ziet uw buitenboel er weer voor een lange tijd prachtig uit.

Lees meer

Neem contact op